Gebruik van deze app

Het werkt simpel: Je vult de gevraagde velden in. Om interieurs te omschrijven die worden gebruikt in je FTF gebruik je de kaart van Liberty City. Je klikt op een icoontje en extra informatie verschijnt. De informatie bestaat uit de naam, eventuele omschrijving en straatnaam. Je verduidelijkt dat door de naam van het (deel van) eiland er aan toe te voegen.

Nadat je klaar bent met het invullen van de gevraagde velden klik je op de knop "Afronden en inleveren!" onderaan. Je FTF Storyline wordt verzonden aan de CO's en wordt zo snel mogelijk opgenomen in het archief en ingepland op een Clan Event. Sluit het venster van de app door rechtsonder op X te klikken.

Belangrijk |De interieurs zijn opgedeeld in vier groepen omdat niet alles in een keer op de kaart kan worden weergegeven! Bovenaan de kaart staat [1]. Hiernaast in een erg onduidelijke kleur staan ook nog [2], [3] en [4]. Door hierop te klikken selecteer je een volgende groep interieurs.
Tip |Schakel linksonder op de map labels in, dan vindt je sneller het interieur wat je zoek!

Veel plezier met het schrijven van je FTF Storyline!
Controleer of je alle velden gevuld hebt, anders wordt je FTF niet verzonden! Als je een bepaald veld niet gebruikt, vul dan bijvoorbeeld "n.v.t." of "geen". Alle velden gevuld? Klik op de knop, en dank je voor het gebruiken van de FTF Storyline Creator 2.0!
* Als je je email-adres liever niet invult, vul dan "vulikniet@di.nl" in. We doen echter niets met je mailgegevens, maar deze stap zit in de applicatie om computergestuurde spammers te blokkeren.